Loading...
Newborn foto shoot2022-01-11T12:54:22+00:00

 

Geniet van je baby. Als je net bevallen bent hoor je vaak geniet er maar van, ze worden zo snel groot. En het is waar, zeker de eerste maanden groeien baby’s heel erg hard en veranderen ze veel. Hoe leuk is het dan om foto’s te hebben van het moment dat ze nog heel klein waren!

Ook leuk voor in het babyboek, dus voor later.

De shoot

De shoot vindt plaats in mijn studio te Krimpen aan den IJssel. U dient rekening te houden met een tijdsduur van ongeveer 2,5 uur inclusief het omkleden.

Omdat de ruimte in de studio beperkt is kan ik niet meer als twee personen tegelijkertijd ontvangen gelet op de corona maatregelen. Dit houdt in één moeder of vader en één baby.

Het licht dat ik tijdens deze shoot gebruik is in principe natuurlijk licht. Mocht er te weinig licht zijn gebruik ik softbox licht. Dit vertaald zich naar zachte foto’s.

Samen overleggen we welke kleur het beste bij uw kindje past. Wilt u haar accessoires zoals een mutsje of haarband op de foto, dan verzoek ik u deze zelf mee te brengen. Kleedjes en swaddle doeken zijn aanwezig in verschillende kleuren. U houdt zelf de regie bij uw kindje, u bijft er continue bij aanwezig.

Wat krijg ik?

U krijgt het volgende indien U deze shoot boekt.

  • 15 foto’s digitaal (onbewerkt)
  • 5 foto’s naar keuze uit die 15 bewerkt
  • Gegarandeerd een mooie herinnering

NEWBORN SHOOT

€ 110,00

GEEF EEN FOTOSHOOT CADEAU

BLIJF OP DE HOOGTE VIA E-MAIL

    Ga naar de bovenkant