Bruiloft heer en mevrouw Koning

Bruiloft Fotografie
500,00 ex. btw/ Tijdsduur in overleg
  • 400 foto's digitaal aangeleverd
  • Video opname van de ceremonie (digitaal aangeleverd)
  • 50 foto's naar keuze voor album
  • Album foto's bewerkt naar smaak bruidspaar

Bruiloft fam. Koning op 1 juni 2019

Het was een zonovergoten, warme dag waarop ik de eer kreeg deze belangrijke dag op foto en video vast te leggen. De locatie, het kasteel van Rhoon, een prachtige locatie die zowel binnen (bij slecht weer) als buiten te gebruiken is.

Mijn foto’s zijn bij voorkeur van spontane aard. Alhoewel een poseer moment zeker normaal is zal ik altijd proberen u zo natuurlijk mogelijk te portretteren.

Ik werk alleen binnen een straal van 30 km vanaf Krimpen aan den IJssel. Ik ben fotografe, geen videograaf. Uw ceremonie wordt vanaf een vast punt met een tweede camera opgenomen. Deze wordt uiteraard zodanig bewerkt dat u hem makkelijk online kunt delen (indien gewenst) of via een groot scherm af kunt spelen voor uzelf of uw familie.

Vooraf verken ik graag de locatie en maak ik kennis met het bruidspaar om zo niet alleen te weten te komen wat voor soort foto’s de voorkeur hebben maar ook om de personen iets beter te leren kennen. Een Special effect fotoshoot is eveneens mogelijk, informeer dan naar aangepaste prijzen.

Wilt u gebruik maken van mijn diensten? Klik dan op boeken, het verplicht u tot niets, u komt bij mijn e-mail adres zodat u eenvoudig informatie kunt aanvragen.