Roofvogel fotografie workshop

Je eigen perfecte plaatje maken met roofvogels, dat is wat we gaan doen tijdens deze workshop.

Tijdens deze unieke workshop krijgt U de mogelijkheid om portret foto’s van de vogels te maken.

Beschikbare data:

27 januari 2021 VOL – verzet naar 17 februari 2021

24 februari 2021 ( nog 2 plaatsen beschikbaar )

Indien U zich aanmeld vermeld dan de gewenste datum en dat het om de roofvogel workshop gaat. U ontvangt van mij vooraf een bevestiging van inschrijving en een betalingsverzoek. Max. 10 personen per workshop.

De Corona regels worden uiteraard nageleefd en er is desinfectiemiddel aanwezig op de locatie. Wij verzoeken U voor het binnen gedeelte een mondkapje mee te brengen.

Kosten €50,00 per persoon

Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: De Roofvogelboerderij
Kleihoogt 7
Berkel & Rodenrijs
AANMELDEN

Er komen verschillende soorten vogels en fotografie aan bod. Zo gaan we de vogels vliegend op de foto zetten en in het open veld. Wij zorgen voor een aantrekkelijk plaatje. Wat heel bijzonder is, is dat we de vogels ook op een verlichte setting gaan fotograferen. Poserend voor de camera dus.

Om 10 uur ontvangst onder het genot van een kopje koffie of thee. Er volgt een kleine uitleg over de vogels en waar U rekening mee dient te houden.
We gaan eerst met de gehele groep foto’s in het veld maken. Hier zullen diverse attributen te vinden zijn om de vogels zo leuk mogelijk op de foto te zetten.
Na ongeveer een uur, splitsen we de groep in twee groepen. De ene groep gaat buiten vliegende vogels fotograferen, de andere groep binnen ( of overdekt ) de lamplicht poseer foto’s. Na een uur wordt de groep gewisseld.
Natuurlijk sta ik U bij indien U hulp bij het instellen van de camera nodig heeft. Voor vragen over de vogels kunt U terecht bij Anne.
Rond 13 uur is de workshop afgelopen en kunt U voorzien van mooie foto’s op de camera weer richting huis.

MEER WORKSHOPS & SHOOTS

OOK LEUK, GEEF EEN WORKSHOP OF SHOOT CADEAU

Geef een workshop cadeau