Workshops & Foto shoots

Momenteel bied ik een aantal diensten aan. Deze zijn op deze pagina terug te vinden. Heeft U zelf een leuk idee voor een foto shoot of workshop? Neem dan vooral contact met me op. Ik ben altijd op zoek naar samenwerkingen en leuke ideeën.

KARIN SCHOTTEFOTOGRAFE

Ik werk in de omgeving van Rotterdam. Voor locatie shoots dient U rekening te houden met een straal van 30 km vanaf Rotterdam. Mijn studio shoots vinden plaats aan huis in Krimpen aan den IJssel. Uw eigen idee? Maak een pinterest moodboard en deel deze met mij. Ik stuur u mijn pinterest gegevens als U mij een e-mail stuurt.

Fotografie is mijn passie

Of u nu een bestaande foto shoot boekt of cadeau doet of U komt zelf met een leuk idee, ik zal er altijd alles aan doen om het U zo aangenaam mogelijk te maken. Nu, in deze nare corona periode let ik er met name op dat er afstand bewaart wordt tussen U en mij. Hierdoor zullen alle shoots tot nader order alleen kunnen plaats vinden met 1 of 2 personen. Meer laat de ruimte in mijn studio niet toe als ik de veiligheid wil waarborgen.

Workshops & shoots die buiten plaats vinden kennen een beperking van 4 personen maximaal.

Een mondkapje is voor alle binnen aangelegenheden een vereiste indien dit door de regering is vastgesteld. U hoeft natuurlijk niet met zo’n ding op de foto. Ik daarentegen draag hem wel constant. Indien U aantoonbaar volledig bent geënt, kunt U het mondkapje achterwege laten.