Over de Prokkelweek

De Prokkelweek heeft als doel ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking te promoten. Door samen iets te doen, leer je elkaar beter kennen.
Eén week in het jaar als voorbeeld en inspiratie voor de rest van het jaar. Een week waarin aandacht gevraagd wordt voor integratie en participatie van mensen met een verstandelijke beperking. Een week die vaak een startpunt vormt voor verandering, voor mensen met én zonder verstandelijke beperking. In 2022 is de Prokkelweek van maandag 6 tot en met maandag 13 juni. In de Prokkelweek organiseren onze partners allerlei activiteiten waar mensen met en zonder beperking kunnen aanhaken. Klik hier om de lijst met activiteiten te zien (die steeds aangevuld wordt).

Foto’s nabestellen

Zoals bekend zijn de foto’s gratis na te bestellen in hoge resolutie. Noteer het nummer van de foto(s) en stuur een mail met deze nummers naar mij. Voor media doeleinden graag eerst contact opnemen.

Het contact formulier vind je hier. Ik vond het super gezellig en je kunt me zeker weer verwachten bij de Prokkeldag in Krimpen aan den IJssel van volgend jaar!

Klik op de eerste foto om in de lightbox te komen,

ze staan op volgorde van nummering, beginnend bij 1

Vanuit de lightbox kunt U foto’s direct delen met uw social media.

Wil je deze hele pagina delen? Gebruik dan deze link