Als je als Nederlander wel eens in Volendam bent geweest heb je het misschien wel gedaan. Jezelf laten portretteren in de klederdracht van het dorp of de stad in kwestie.

Voor mensen die op zoek zijn naar iets anders als normaal bieden we nu kostuum shoots. Laat uw foto maken in een ouderwetse setting in een Victoriaanse jurk of steampunk outfit.

Op dit moment kunnen we dit alleen aanbieden aan dames, we hebben (nog) geen heren kostuums. Maar heeft U zelf een kostuum en wilt U dat meebrengen dan bent U natuurlijk hartelijk welkom.

De shoot

De shoot vindt plaats in mijn studio te Krimpen aan den IJssel. U dient rekening te houden met een tijdsduur van ongeveer 2,5 uur inclusief het omkleden, make-up aanbrengen en kapsel op orde maken.

Omdat de ruimte in de studio beperkt is kan ik niet meer als twee personen tegelijkertijd fotograferen gelet op de corona maatregelen. De mogelijkheid bestaat om grotere studio ruimte te huren voor grotere groepen of families. De kosten daarvoor zijn afhankelijk van uw wensen. U ontvangt van mij een passende offerte.

Het licht dat ik tijdens deze shoot gebruik is de Rembrandt opstelling. Dit vertaald zich naar sfeervolle zachte portret foto’s.

Ik help U persoonlijk met het uitzoeken van het juiste kostuum en geef een helpende hand bij make-up en haar indien nodig. U dient wel uw eigen make-up, haarborstel en speldjes, etc. mee te brengen.

Een fohn, krulborstel en stijltang zijn aanwezig.

Als U met bepaalde props op de foto wilt, neem deze dan vooral mee.

Wat krijg ik?

U krijgt het volgende indien U deze shoot boekt.

25 foto’s digitaal (onbewerkt)
5 foto’s naar keuze uit die 25 bewerkt
Gegarandeerd een hoop lol 🙂

KOSTUUM SHOOT

€ 150,00

DEZE KOSTUUMS ZIJN AANWEZIG – COMBINATIES MOGELIJK

GEEF EEN FOTOSHOOT CADEAU

BLIJF OP DE HOOGTE VIA E-MAIL