Wolvega International Yearling Sale, Editie 5

27 Augustus 2021 vond de 5e editie van de Wolvega International Yearling Sale plaats op drafbaan Wolvega.

Tijdens deze internationale jaarlingveiling werden wederom top gefokte jaarlingen uit Nederland, België, Italië, Duitsland, Zweden en Frankrijk aangeboden aan een internationaal publiek. De Wolvega International Yearling Sale biedt de best beschikbare vader- en moederlijnen die reeds bewezen hebben dat hun nakomelingen in de sport presteren. Uiteindelijk kwamen er 59 jaarlingen onder de hamer. Voor meer informatie over de jaarlingen verwijs ik graag naar de veilingcatalogus.

Voor iedereen die er niet bij konden zijn heb ik alle jaarlingen met hun uiteindelijke verkoop prijs voor U op een rijtje gezet. Klik hiervoor op de eerste foto om alle info over de jaarling te kunnen lezen. Er opent een carrousel met alle foto’s. Hierbij heb ik geprobeerd omstanders buiten beschouwing te laten. Mocht U uzelf herkenbaar op een foto tegenkomen en hier bezwaar tegen hebben, stuur me dan even een mailtje. Dan bewerk ik de foto zodat u onherkenbaar wordt. Vermeld dan aub het paard nummer.

Een tweetal jaarlingen heb ik niet vast kunnen leggen vanwege een enorme hoosbui tijdens deze voorstel ronde, kudoos voor de jongelui die ondanks deze regen gewoon door zijn gegaan met hun werk.